سه شنبه, 04 ارديبهشت 1403
شناسه خبر:688

مصاحبه نشریه ی اتحاد جنوب با نخبه ی دشتستانی ـ حامد گرگین پور

  • انداز قلم
مصاحبه

 اتحاد جنوب ـ نرگس محمدزاده فرد: مهندس حامد گرگين پور را مي توان يكي از نخبگان جوان منطقه دانست كه علاوه بر تدريس در دانشگاه به عنوان استاد، خود نيز در مقطع دكتراي رشته ي مهندسي برق تحصيل مي كند. وي همچنين علاوه بر نشر چندين مقاله، تاليف چند جلد كتاب را نيز در كارنامه دارد.


خودتان را معرفی کنید؟
حامد گرگین پور هستم و 26 سال پيش در بوشهر متولد شدم و مجرد هستم.
در چه خانواده ای متولد شده ايد و چند خواهر و برادر داريد؟
ویژگی های بارز خانواده من مذهبی بودن و فرهنگی بودن است. 1 برادر دارم که مهندس شیمی هستند و 1 خواهر که لیسانس حسابداری می باشند.
کجا و در چه مدارسی درس خوانده اید؟
دوره ابتدایی را در دبستان دکتر شریعتی و دوره راهنمایی را در راهنمایی بوعلی
روستای زیارت گذرانده ام و در دوره متوسطه دانش آموز دبیرستان دکتر حسابی برازجان بوده ام.
در چه دانشگاه ها، چه رشته ها و چه مقاطعی تحصیل کرده اید؟
دوره کارشناسی، دانشگاه شیراز و در رشته مهندسی برق گرایش قدرت و دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی شریف، رشته مهندسی برق گرایش سیستم های قدرت تحصيل كرده ام و هم اکنون دانشجوی ترم 4 دوره دکتری مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف در گرایش قدرت-طراحی ماشین های الکتریکی هستم.
در زمان دانشجویی چه فعالیت هایی داشتید؟ و چه موفقيت هاي تحصيلي و علمي تا به حال كسب كرده ايد؟
فقط فعالیت های جنبی در زمینه های مرتبط با رشته مهندسی برق داشتم و موفقيت هاي تحصيلي و علمي من عبارتند از:
كسب رتبه اول در بین دانشجویان کارشناسی مهندسی برق- قدرت دانشگاه شیراز
كسب رتبه 4 کشوری در آزمون سراسری کارشناسی ارشد گرایش قدرت و مشمول طرح استعداد درخشان عضويت در بنیاد ملی نخبگان ارايه ي 2 مقاله به ISI و بیش از 10 مقاله در کنفرانس های معتبر داخلی و خارجی، نگارش 5 کتاب آمادگی کنکورهای کارشناسی ارشد و کاردانی به کارشناسی در زمینه دروس مهندسی برق و نگارش یک کتاب به صورت ترجمه و تألیف در زمینه ماشین های الکتریکی.
چرا به این عرصه علمی وارد شدید؟
رشته مهندسی برق دارای این ویژگی است که با داشتن گرایش های مختلف (مخابرات -الکترونیک -قدرت -کنترل و مهندسی پزشکی)، ریاضیات بسیار متنوعی دارد و یک دانش آموز رشته ریاضی-فیزیک با هر سطح علاقه ای نسبت به ریاضیات از محض تا کاربردی، می تواند با وارد شدن به یکی از این گرایش ها آنچه را که دوست دارد دنبال کند. من هم با لطف و فضل خداوند که سلامتی عطا فرموده، علاقه و تلاش و پشتکار خودم و تشویق و ترغیب خانواده و دوستان اين رشته را دنبال كردم.
خانواده چه نقشی در موفقیت شما داشته اند؟
خداوند را سپاسگزارم که همواره از دعای خیر پدر و مادرم بهره مند شده ام و آنها با دلسوزی همیشه محیط خانواده را برایم آرام نموده و مشوق من بوده اند.
در چه دانشگاه ها و برای چه مقاطعی تدریس می کنید؟
در دانشگاه صنعتی شریف به مدت 2 سال تدريس دروس آزمایشگاه ماشین های الکتریکی و مبانی برق برعهده داشته ام. به مدت 1 سال در دانشگاه خلیج فارس بوشهر تدریس کرده ام و همچنین در دانشگاه آزاد گرمسار و بوشهر نیز تدریس نموده ام و هم اکنون نیز 2 ترم است که با واحد دانشگاه آزاد دشتستان همکاری می کنم.
آقاي مهندس سطح علمی و آموزشی دانشگاه هایی که فعالیت می کنید و دانشگاه های شهرستان، استان و کشور را چگونه ارزیابی می کنید؟
قطعاً با فاصله گرفتن از شهرهای بزرگ مانند تهران، اصفهان، شیراز و ... سطح علمی و آموزشی افت می کند و این افت بسیار محسوس است. دانشگاه های بزرگ کشور در رتبه بندی دانشگاه های دنیا جایگاه های خوبی را دارا هستند و این رتبه ها هر ساله در حال بهتر شدن است ولی مشکل بزرگ آنها در عمل آنست که ارتباط بسیار کمی با صنعت دارند و در واقع برخلاف دانشگاه های کشورهای پیشرفته که در آنها دانشگاه نیازهای صنعت را رفع می کند و صنعت تأمین کننده مالی دانشگاه است، در ایران اینگونه نیست.
هم اکنون در سطح کشور و در دانشگاهای کوچکتر تمایل خوبی برای ارتقای سطح علمی آموزشی با جذب هیئت علمی مجرب و افزایش امکانات تحصیلی و فضای آموزشی وجود دارد که سبب رشد سطح علمی این مناطق گردیده است ولی به هر حال این کار یک روند طولانی مدت دارد و رسیدن به نقطه مطلوب زمان زیادی می برد. این مسئله در استان بوشهر و شهرستان دشتستان نیز مشهود است که مثلاً در این شهرستان با همت مسئولان دانشگاه آزاد، رشته های بسیار متنوع و کاربردی بوجود آمده که امکان تحصیل دانشجویان بسیاری را فراهم کرده و این خود به توسعه و پیشرفت شهرستان و منطقه در ابعاد مختلف فرهنگی، علمی، رفاهی و ... کمک شایانی می کند.
به عنوان يك نخبه ي دانشگاهي مهم ترین موانع توسعه منطقه و راه کارهای رفع اين موانع را چه مي دانيد؟
در استان بوشهر به لطف خداوند پتانسیل های رشد و توسعه و پیشرفت بسیاری وجود دارد مانند دریا و سواحل طولانی و ذخایر بزرگ نفت و گاز. به نظر من برای به نتیجه رسیدن در یک کار گروهی، مدیریت مهم ترین رکن است. زیرا مدیر باید توانایی های مختلف موجود در افراد مختلف را به خوبی استفاده نموده و در کنار یکدیگر قرار دهد تا نتیجه مطلوب بدست آید. هم اکنون در کنار پتانسیل های طبیعی و خدادادی منطقه، نیروی انسانی تحصیل کرده و متخصص بسیاری نیز وجود دارد بنابراین شاید عدم مدیریت های صحیح که نمی تواند از آنها استفاده نماید عامل توسعه کند منطقه و شهرستان باشد.
در این صورت وضعیت پیشرفت منطقه را چگونه ارزیابی می کنید؟
ان شاالله آینده قطعاً روشن است زیرا مسائلی نظیر گسترش مراکز فرهنگی آموزشی، رسانه ها و ... سبب بالا بردن سطح تفکر عمومی شده و این بالاخره در عرصه های گوناگون اثر خود را خواهد گذاشت که نتیجه آن تصمیمات سازنده و منطقی، توسعه و پیشرفت همه جانبه است.
صحبت آخر:
از شما به خاطر وقتی که در اختیار من قرار دادید تشکر می کنم. همچنین از مسئولان دانشگاه آزاد بویژه ریاست آن جناب آقای دهدشتی که سهم بسیار زیادی در رسیدن این دانشگاه به جایگاه فعلی آن داشته اند به عنوان یک دشتستانی قدردانی می کنم.

ارسال نظر به عنوان مهمان

نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت به نمایش گذاشته خواهد شد
  • هیچ نظری یافت نشد
تبلیغات شما 1
تبلیغات شما 2

نظر سنجی

به نظر شما برای پیشرفت و اعتلای زیارت نیاز به اقدام در کدام موارد بیشتر احساس می شود؟
به نظر شما برای پیشرفت و اعتلای زیارت نیاز به اقدام در کدام موارد بیشتر احساس می شود؟
شما باید حد اقل یک گزینه را برای رأی انتخاب کنید!